Pusle Castorland House of Cats, 2000 tk, Castorland dėlionė House of Cats, 2000 detalių

Täpsustused:
Juppide arv: 2000
Soovitatav vanus alates: 9 a.
Kauba ID: 2284003
-10 € al. 150 € ostust sooduskoodiga PUHAD324
1269
Lisa korvi
Sinu linn

Telli täna kuni 19:00


Tallinna väljastuspunkt (Mustamäe tee 46, Tallinn)

HOMME, 30. märtsist

000

Smartpost pakiautomaat

HOMME, 28. märtsist

259

Postkontor

Esmaspäeval, 1. aprillist

199

Omniva pakiautomaat

Esmaspäeval, 1. aprillist

219

DPD pakiautomaat

Esmaspäeval, 1. aprillist

249

Kuller

Esmaspäeval, 1. aprillist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.

Omniva pakiautomaat

Esmaspäeval, 1. aprillist

219

Smartpost pakiautomaat

Esmaspäeval, 1. aprillist

259

Postkontor

Teisipäeval, 2. aprillist

199

DPD pakiautomaat

Teisipäeval, 2. aprillist

249

Kuller

Teisipäeval, 2. aprillist

599

Tähelepanu! Tarneajad on esialgsed ning selguvad pärast tellimuse vormistamist ja tasumise aega. Lõplik tarnekuupäev on märgitud tellimuse kinnituses.


Toote kirjeldus: Pusle Castorland House of Cats, 2000 tk

Pusle - suurepärane võimalus veeta vaba aega kogu perega. Nad arendavad mälu, käelisi oskusi ja peenmotoorikat. CASTORLAD pusle omadused on kõrgekvaliteedilised, siledast papist, hoolikate väljalõigetega ja suurepäraste vaadetega. Kas olete valmis endale väljakutse esitama ja kokku panema 2000 tükilise pusle.

Pusle sobib lastele alates 9. eluaastast, kuid ka täiskasvanutel ei ole sellist pilti siiski lihtne kokku panna.

Kokkupandud pusle mõõdud: 92x68 cm.

Tüki mõõdud: 15x15 mm.

Castorland on midagi, millest peate teadma. 1989. aastal asutatud kaubamärk on teinud kõik endast oleneva, et vallutada laste südamed kogu maailmas. Castorlandi puslesid eksporditakse praegu enam kui 50 riiki kogu maailmas. Castorland on äärmiselt pühendunud oma töö tulemusele. Kannatlikkus on end ära tasunud ja täna võib Castorland olla uhke puslede õnnestumise ja nende kvaliteedi üle, mis rõõmustavad inimesi kogu maailmas.

Veatu esteetika, funktsionaalsed pusled tagavad nendega 100% rahulolu. Kõik tooted on valmistatud vastavalt Euroopa Liidu standarditele. Enne toote turule laskmist kontrollitakse kõiki tooteid põhjalikult. Kasutatavad tootmisprotsessid ja tehnoloogiad tagavad kõrgeima kvaliteedi taseme, nii et Castorlandi puslede valimisel võite kindel olla oma meelerahus.

Castorlandi harivad mänguasjad, lauamängud ja pusled on tõeliselt ainulaadsed, kuna need kodeerivad arenguprotsessi ja uudishimu. Vanemad, kes soovivad, et nende lastel areneks loogiline mõtlemine ja vaimne tegevus ning peenmotoorika, valivad kindlasti Castorlandi tooted ja naudivad, kuidas nende laps areneb.

Pusle Castorland House of Cats, 2000 tk

Pildid on illustratiivsed ja mõeldud toote omaduste näitamiseks. Joonisel kujutatud toode ei kajasta konkreetset tootemudelit.

Hoiatus!

Kui mänguasjal on väikesed osad, ei sobi see alla 3-aastastele lastele. Olge ettevaatlik väikeste osadega, mis võivad eralduda või murduda, kuna laps võib lämbuda või selle sisse hingata! Kõik pakkematerjalid ja mänguasja osad ei ole mänguasja osa, mistõttu tuleb need enne mänguasja lapsele andmist eemaldada. Kasutada täiskasvanu järelevalve all.

Üldine tooteinfo: Pusle Castorland House of Cats, 2000 tk

Kauba ID: 2284003
Kategooria: Pusled lastele ja täiskasvanutele
Tootepakendite arv: 1 tk.
Paki suurus ja kaal (1): 0,385 x 0,27 x 0,055 m, 1,04 kg
Juppide arv: 2000
Kaubamärk: Castorland
Soovitatav vanus alates: 9 a.
Kõik tooted sellelt kaubamärgilt: Kõik Castorland tooted

Toodete pildid on illustratiivsed ja näitlikud. Tootekirjelduses sisalduvad videolingid on ainult informatiivsetel eesmärkidel, seega võib neis sisalduv teave erineda tootest endast. Värvid, märkused, parameetrid, mõõtmed, suurused, funktsioonid, ja / või originaaltoodete muud omadused võivad nende tegelikust väljanägemisest erineda, seega palun tutvuge tootekirjeldustes toodud tootespetsifikatsioonidega. Kui teil on küsimusi, ootame alati teie kõnet +372 611 5511 või e-kirja aadressil [email protected].


Tihti ostetakse koos
Komplekti hind
3097
Lisa korvi

Hinnangud ja arvustused (2)

Pusle Castorland House of Cats, 2000 tk
5

(2 ostja hinnangud)

5 tähte
(2)
4 tähte
(0)
3 tähte
(0)
2 tähte
(0)
1 täht
(0)

100%

seda toodet soovitavad ostjatest

Jäta toote kohta arvustus

Info ja reeglid

Toote hindamiseks pead olema sisse logitud ja toote Hansapost.ee e-poest eelnevalt ka ostnud.

Hinda toodet
Vytautas R.
23.03.2024

Väga kvaliteetsed pusled ja mul on hea meel, et ostsin, sest mujalt (küll suurtest supermarketitest) või kuulsatest firmadest ostes osutusid need luitunud, koledaks matiks, petlikult tuhmunud värvideks ja siin nagu näidatud, on teisigi veel säravamaid kui müügilehel, mis oli meeldiv üllatus ja mille eest olen tänulik. Saadeti lubatud ajal, mis oli perepühade puhul ülimalt oluline ja väga usinalt hooldatud - MITTE VÄHEIMAT MÕLKKI KARBIS, mille eest olen kulleritele ilmselgelt tänulik. Istusin kaks päeva arvuti taga, tahtes oma naist ja tütart üllatada, sest nad on "mõistatuste" pärast "kinnisideeks" ja see tuli suurepäraselt välja. Tänulik Pigu.lt-ile nende inimlikkuse eest, tõstmata ILUSATE puslede eest üüratuid hindu.

Kaja R.
19.09.2022

Lõbus ja tore vabaaja tegevus.

Küsimused ja vastused (0)

Küsi toote kohta teistelt ostjatelt!
Esita küsimus
Teie küsimus on edukalt saadetud. Sellele küsimusele vastatakse 3 tööpäeva jooksul
Küsimus peab olema vähemalt 10 tähemärki